Happy healthy body

Doe de EMB bloedtest en check jouw lichaam en geest!

Ons bloed kan ons heel veel vertellen over het welzijn van lichaam en geest; en daarmee dus over onze gezondheid. Door middel van de EMB test doen we een healthscan van jouw lichaam waarna er een persoonlijk voedingsplan en leefstijladvies wordt opgesteld. En je krijgt adviezen in voedingssupplementen. Een nieuwe boost voor lichaam en geest.

Plan via bovenstaande button direct de eerste afspraak voor het intakegesprek in. Wil je graag eerst kennismaken met mij? Dat kan! Kies dan voor een gratis kennismakingsgesprek.

Herken je dit...?

 1. Voel jij je ‘s ochtends ook niet uitgerust ondanks dat je een goede nacht had? Heb je in de middag een dip of zit je ‘s avonds uitgeblust op de bank? Kom je niet goed in slaap of ben je meerdere keren per nacht wakker? Of heb je weinig energie door de dag heen en zou je graag meer leuke dingen willen doen?
 2. Twijfel of je van alles wel voldoende binnen krijgt? En heb je altijd al willen weten of je tekorten hebt aan bepaalde vitaminen of mineralen?
 3. Heb je last van acne, eczeem of ontstekingen? Of van winderigheid, wisselende ontlasting, obstipatie of buikpijn?
 4. Heb jij het idee dat jouw hormonen uit balans zijn? Heb je last van moodswings of een pijnlijke menstruatie?
 5. Wil je zwanger worden? Maar lukt dat tot op heden nog niet en de artsen hebben daar geen verklaring voor?
 6. Voel je je somber, neerslachtig of ben je burned out?

Het is tegenwoordig ‘heel normaal’ dat je als gezond mens toch met vage klachten kampt. Wellicht ben je voor deze klachten al eens naar je huisarts of een andere specialist geweest maar blijft het onduidelijk waar deze klachten vandaan komen. Tsja, er zal wel niks aan te hand zijn dus je blijft maar doorgaan. En wellicht heb je wel eens gedacht ‘ach, iedereen heeft wel wat’ of ‘ik moet hier maar mee leren leven’. 

Maar is het wel zo normaal om met vage klachten door te blijven lopen? 

Gelukkig is er een alternatieve manier om jouw lichaam, je energetische systeem en daarmee jouw klachten te bekijken. De EMB test kijkt verder dan alleen de oorsprong van de klachten. 

De test haalt boven water wat er in jouw systeem aan de hand is, zodat je eindelijk de oorzaak van je klachten weet en kan werken aan een duurzame oplossing. 

Stel jezelf eens voor...

Je weet precies hoe jouw lichaam in elkaar zit, welke voedingsstoffen het nodig heeft, welke extra supplementen genomen zouden kunnen worden. En jij jezelf daarmee dagelijks weer energiek en fit voelt. Geen uitgeblust gevoel aan het einde van de dag. Niet meer wakker worden na een lange nacht en je nog steeds vermoeid voelen?


Je kijkt naar jezelf in de spiegel en je ziet jezelf stralen. Je huid ziet er goed uit, je kijkt helder uit je ogen en je hebt zin in je dag. Gedurende de dag weet jij wat je moet doen om goed voor jezelf te zorgen zodat je energiek en vitaal verder kan.


Jouw lichaam bepaalt niet meer hoe jouw dag verloopt. Je hoeft niet meer thuis te blijven omdat je een pijnlijke menstruatie hebt, of last van buikpijn. Je bepaalt zelf wat je op een dag gaat doen en laat je niet meer leiden door klachten. 

Klinkt goed he?!

Reviews

Rosalie is een charismatisch persoon die mij op een eerlijke en oprechte manier - én met verstand van zaken - coacht bij mijn vragen over voedingsgerelateerde klachten. Zij steekt veel tijd en moeite in het geven van het juiste advies en denkt echt met mij mee. Ik wil haar dan ook van harte aanbevelen. 

favicon
Marcel

Uit ervaring kan ik Rosalie aanbevelen. Ze heeft mij mijn leven terug gegeven. Klinkt veel, maar ik voel het echt zo!

favicon
Babette

Overtuigd? Vraag dan nu de bloedtest aan!

Meten is weten!

De energetisch morfologische bloedtest (EMB) is een test waarbij het bloed op een andere manier wordt onderzocht dan de reguliere bloedtesten bij de huisarts. Naast het reguliere bloedonderzoek, wordt het bloed ook onder een microscoop bekeken en wordt het holistisch getest met een bioresonantie apparaat. 

Morfologisch betekent dat de organen en weefsels onderzocht worden. Daarnaast wordt er ook energetisch gekeken wat de kwaliteit van het bloed wil vertellen. Alles en iedereen bestaat uit energie en ook al in het niet (altijd) zichtbaar, het kan een grote invloed op ons hebben. 

Klinkt zweverig? Dat valt wel mee! Binnen diverse alternatieve geneeskunde en ook in de reguliere geneeskunde houden de artsen zich bezig met de energetische waarden. 

Ons bloed is het transportsysteem in ons lichaam en vervoert dagelijks het zuurstof, de voedingsstoffen en afvalstoffen van en naar onze organen en cellen. Het stroomt door ons hele lijf en regelt ook onze temperatuur. De kwaliteit van jouw bloed beïnvloedt daarmee jouw hele systeem en kan daarom ook heel veel inzichten geven. 

Welke verstoringen van het lichaam kunnen wij aantonen met deze test?


 • Vrije radicaal belasting
 • Leverbelasting
 • Darmverstoring
 • Parasietbelasting
 • Adrenale Status
 • pH balans
 • B12-status
 • Vitamine panel
 • Mineralen panel
 • Spoorelementenpanel
 • Toxische belasting
 • Virale belasting
 • Bacteriële belasting
 • Geopatische stress
 • Pancreasinsufficiëntie

Hoe werkt het?

We starten met een intake gesprek; aan de hand van een uitgebreid formulier nemen we tijdens het consult jouw klachten door en vraag ik aanvullende informatie die ik nodig heb om een goed beeld te krijgen van jouw gezondheid. Ik vraag hoe het met je gaat, wat je klachten zijn, hoe je je voelt en hoe je voedingspatroon er uit ziet.

Dit intakegesprek kan op mijn kantoor in Zeist of online via Zoom. Als het gesprek via Zoom zal plaatsvinden dan ontvang je voor onze afspraak de testkit per post thuis. Aan het einde van het intakegesprek doen we de test of leg ik uit hoe je hem zelf kan afnemen.  

Daarna wordt de test per post naar het laboratorium gestuurd en twee weken later ontvang ik de uitslag. Ik analyseer de gegevens en verwerk het.  

Daarna plannen we nog een consult waarin ik uitleg wat er allemaal te zien is en krijg je daarna het plan met adviezen via de mail toegestuurd. 


Ben jij klaar voor een eerste stap naar een happy en healthy body? Plan dan via de button direct het intakegesprek in. Verdere instructies zul je daarna van mij per e-mail ontvangen.

Wil je graag eerst kennismaken met mij? Dat kan! Kies dan voor een gratis kennismakingsgesprek.

Zet nu de eerste stap naar een gezond leven en een happy en healthy body!

€ 349,-

€ 249,-

EMB Test

Deze fantastische investering in jouw gezondheid en voor een happy en healthy body is € 349,-.


Dit is inclusief intakeconsult, bloedafname, laboratoriumonderzoek, schriftelijke uitslag, uitgebreid schriftelijk rapport met voedings- en suppletieadvies en een vervolgconsult.
Op het moment dat jij een eerste afspraak voor het intakegesprek hebt ingepland ga jij ook direct akkoord met kosten die eraan verbonden zijn. 


Maar als jij in de maand september 2022 de EMB test aanvraagt dan betaal jij slechts € 249,-!


En als jij het bedrag in één keer voldoet dan krijg je als extra de Braverman test. 

Dit is een questionnaire die de verhouding tussen de neurotransmitters GABA, Acetylcholine, Dopamine en Serotonine in kaart brengt. Dit is een hele mooie aanvulling op de behandeling. Deze neurotransmitters bepalen o.a. hoe je met pijn om gaat, of je flexibel bent, daadkrachtig, hoe je met stress om gaat en of je veel stress hebt en nog veel meer.